Inschrijven

ONLINE INSCHRIJVEN

De Urban Walk Groningen staat dit jaar gepland op zondag 21 november 2021.

Inschrijven

Tarieven

0-5 jaar     Gratis     Aanmelding is niet nodig
6-11 jaar     €5,50  
Vanaf 12 jaar     €21,00  


Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd.

 

GROEPSINSCHRIJVING

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Je kunt je ook als groep (minimaal 10 personen) inschrijven! Voor de 18 km kan dit in de startwave van 08.30 uur en voor de 11 km in de startwave van 10.15 uur. Voor een groepsinschrijving worden dezelfde tarieven per persoon gehanteerd als de tarieven voor een individuele inschrijving en worden de startbewijzen individueel opgestuurd.

Door groepsinschrijving verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

Aanmaken van een team/groep

Meedoen aan een team/groep

DEELNAMEPAKKET

Bij de inschrijving is het volgende inbegrepen:

  • Een unieke georganiseerde wandeling door Groningen
  • Volledig uitgepijlde route
  • Verzorgingsposten op het parcours
  • Een unieke Urban Walk Groningen herinnering
  • Routekaart met achtergrondinformatie
  • Medische assistentie

11 of 18 km

Je krijgt de mogelijkheid om te kiezen tussen een wandeling van 11 of 18 km. De 11 km is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om mee te doen. Je passeert bij deze route iets minder locaties dan bij de 18 km route. Je geeft je keuze voor de afstand tijdens het inschrijven aan. Dit is om ons een indicatie te geven; je zit hier niet aan vast. Tijdens het lopen kun je bij de splitsing van afstand veranderen. Let op: houdt hierbij altijd rekening met de openings- en sluitingstijden van de verzorgingsposten en finish. Zorg dat je op tijd de verschillende punten gepasseerd bent.

Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd. De start en finish van beide routes bevinden zich op hetzelfde punt. Er wordt gestart in waves.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Door inschrijving verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.

Inschrijving Urban Walk Groningen geopend

De inschrijving is geopend. De eerste editie vindt plaats op zondag 21 november 2021. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.

Lees meer