Eerste editie Urban Walk Groningen op 21 november

images

Op zondag 21 november 2021 vindt de Urban Walk Groningen plaats. Een unieke stadswandeling langs en door de highlights en onontdekte plekken van de Martinistad. Deelnemers kunnen kiezen uit een parcours van 11 of 18 km.

Verantwoord wandelen
De editie van 2020 kon door COVID-19 geen doorgang vinden, maar voor de editie in 2021 is de organisatie hoopvol gestemd. ''Nu het kabinet een nieuw perspectief heeft aangegeven, rekenen wij erop dat ons evenement in het najaar veilig kan verlopen'', zegt Niek Hollewand, projectmanager Urban Walk Groningen. Wij volgen de ontwikkelingen nauwgezet en zullen alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico's te vermijden''. Mocht de Urban Walk Groningen onverhoopt vanwege COVID-19 niet kunnen plaatsvinden op zondag 21 november 2021, dan blijft de inschrijving geldig voor de eerstvolgende editie.

Urban Walk Series
Bij het concept van de Urban Walks verkennen deelnemers de mooiste plekken van Nederland te voet. Door de combinatie van sportiviteit, cultuur, architectuur en landschap kunnen de wandelaars onbezorgd genieten van al het moois wat de steden te bieden hebben. Na afloop van de wandeltocht ontvangen alle deelnemers een uniek aandenken aan de mooie wandeltocht. "Dit jaar bestaat de Urban Walk Series uit twee steden, Utrecht en Groningen. In 2022 organiseren we weer een volledige serie."

De Urban Walk Series is een onderdeel van “
We Are Walking”. Wandelen is de meest toegankelijke sport ter wereld. Het is de makkelijkste manier om te bewegen samen met familie en vrienden. Of je nu liever in de stad, de heuvels of de natuur wandelt. We Are Walking biedt voor ieder wat wils.

Inschrijven
Inschrijvenkan vanaf vandaag en is mogelijk tot en met zaterdag 20 november 23.59 uur, tenzij de startbewijzen eerder zijn uitverkocht.