De Groningse ontdekkingstocht

images

De Urban Walk Groningen startte op het evenemententerrein in het Noorderplantsoen. De deelnemers vertrokken na het eerste startschot in de gekozen startwave om alles van deze mooie stad te ontdekken.

Forum Groningen, het Pepergasthuis en Luhu maakten deel uit van de route. De deelnemers die kozen voor de lange route liepen ook nog langs Apex Boulders, Kinderboerderij de Eelderbaan en Travertijn. Onderweg werden deelnemers voorzien van versnaperingen en koffie en thee.


De deelnemers konden vanaf 08.30 uur hun stempelkaart ophalen op het evenemententerrein. De stempels voor de korte route werden gezet bij Forum Groningen en Baxbier. De deelnemers die kozen voor de lange route kregen een extra stempel bij het duurzaamste onderwijsgebouw van Nederland, Energy Academy Europe.

Urban Walk Series
De Urban Walk Groningen is onderdeel van de Urban Walk Series. Een reeks van wandelevenementen in Haarlem, Den Haag, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Breda. Door de combinatie van sportiviteit, cultuur, architectuur en landschap kunnen wandelaars onbezorgd genieten van al het moois wat deze steden te bieden hebben. Na deze editie van de Urban Walk Groningen staat de Urban Walk Rotterdam op zondag 24 september als eerstvolgende walk op de agenda. Kijk op www.wearewalking.nl voor een volledig overzicht van alle komende wandelevenementen in 2023.