Vrijwilligers

AANMELDEN 

Wil je als vrijwilliger ondersteunen bij de Urban Walk Groningen? Dit kan vanaf 2020.

Behalve je persoonsgegevens vragen wij naar welke vrijwilligerstaken jouw voorkeur uitgaat. Wij garanderen niet dat je voorkeur ook gehonoreerd kan worden, maar wij proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden. Daarnaast zijn er aan het vrijwilligerswerk voor de Urban Walk Groningen een aantal regels verbonden.

ZONDER JOU GEEN URBAN WALK

Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een hardloopevenement in Groningen, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat! Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken houden en die de organisatie die dag graag willen helpen. 

Welke taak jij ook krijgt; je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij zouden je hulp enorm op prijs stellen. Er zijn veel verschillende functies tijdens de Urban Walk Groningen, maar welke functie past nu het beste bij je? Lees hier meer over de taken.

WAAROM VRIJWILLIGER WORDEN?

• Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig evenement in Groningen.
• Je krijgt een gaaf cadeau van de Urban Walk Groningen
• Gratis koffie/thee op de dag van het evenement.

VRAGEN?

Heb je na het bekijken van de vrijwilligerspagina nog vragen, vul dan onderstaand contactformulier in. We raden je aan het e-mailadres contact@urbanwalkgroningen.nl toe te voegen aan je adressenboek. Hiermee voorkom je dat een e-mail in je spamfolder terecht komt. Wij streven ernaar om jouw mail binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Wij vragen je vriendelijk om ons antwoord af te wachten en jouw vraag niet nogmaals te stellen.

*
*
*
Urban Walk Groningen: Covid-19 Update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Urban Walk Groningen en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer