Vrijwilligers

ZONDER JOU GEEN URBAN WALK GRONINGEN

Houd je van aanpakken en wil je ons als vrijwilliger ondersteunen? Dat kan! We bieden onze vrijwilligers een superleuke ervaring, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staan. Welke taak je ook krijgt; je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij stellen jouw hulp enorm op prijs. Er zijn veel verschillende functies, maar welke past het best bij jou? Lees hier meer over de taken. 

Behalve je persoonsgegevens vragen wij naar welke vrijwilligerstaken jouw voorkeur uitgaat. Wij garanderen niet dat je voorkeur ook gehonoreerd kan worden, maar wij proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden. Daarnaast zijn er aan het vrijwilligerswerk een aantal regels verbonden.

Heb je een vraag? Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator.

WAAROM VRIJWILLIGER WORDEN?

• Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig evenement.
• Je krijgt een uniek crew shirt.
• Gratis ontbijt-/lunchpakket en gratis koffie/thee op de dag van het evenement.

CREW CASH ACTIE

Voor groepen en verenigingen is er een speciale Crew Cash Actie. Wanneer je een groep van 10 of meer mensen aanmeldt, ontvang je € 25,- per persoon voor de vereniging of groep. Voor bijvoorbeeld een vrijwilligersteam van 10 mensen ontvang je zo € 250,- voor in de kas van de vereniging. Voor groepen van 5 tot en met 9 personen ontvang je € 15,- euro per persoon. We doen ons best om de groep zoveel mogelijk gezamenlijk op een taak in te plannen.

Aanmelden

 

Urban Walk Groningen, vrijwilligers